foto

Judita Ďurdiaková

  • nar. 14.2.1948
    Horná Štubňa, Slovensko, Československo
  • zem. 5.2.1992 (43 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Sedím na konári a je mi dobre
1988 Exemplárny prípad (TV film)
Ja, stará mama, Iliko a Illarion (TV film)
Niekto ako ja (TV film)
Vlakári
1987 O tom, ako šibal Peterko mäsiara Kocha prekabátil (TV film)
Vytriezvenie (TV film)
1986 Sen o kováčovi (TV film)
1985 Raz, dva, tri (TV film)
1984 Bola som z olova (TV film)
Búrka (TV film)
Lampáš malého plavčíka
Seminárna práca (TV film)
1983 Pozadí (TV film)
Tam je hviezda Sírius (TV film)
1982 Matka (TV film)
Pád hore (TV film)
Týždeň naopak (TV film)
1981 Macbeth (TV film)
Nápadníci (TV film)
Otec
Zralé víno
1980 Na skle maľované (TV film)
Otec ma zderie tak, či tak
Telegram (TV film)
Vojak a bratove slzy (TV film)
1979 Ako si Mišo biedu vyslúžil (TV film)
Mišo (TV film)
Prievidzský mriežkovaný (TV film)
1978 Ežo Vlkolinský (TV film)
Na vysokej skale: Spievanka (TV film)
Riziko (TV film)
Ľudská láska (TV film)
1977 Advokátka
Dom na predmestí (TV film)
Louis Pasteur (TV film)
Preloženie (TV film)
1976 Desať percent nádeje
Oceliari (TV film)
Sváko Ragan (TV film)
Zypa Cupak (TV film)
1975 Alizuna (TV film)
Dnes večer prídu Prúdy (TV film)
Kean (TV film)
Meridián (TV film)
Zlatá priadka (TV film)
1974 Džbán plný ambrózie (TV film)
Jaríkovský kostol (TV film)
Veža nádeje (TV film)
Škriatok (TV film)
1973 Na jednom dvore (TV film)
Skrytý prameň
Svokrovia (divadelní záznam)
1972 Don Juan (divadelní záznam)
1970 Chlapci, dievčence a psi (TV film)
1969 Pštrosí večierok (TV film)
Rozmajrín (TV film)
1968 Dobrodružstvo pri obžinkoch (TV film)
Stopy na Sitne

TV seriály

1981 Dobrodružstvá Janka Hraška (TV seriál)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)
1975 Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV seriál)

Dokumentární

1983 Revolučná etuda, Belasé kone na červenej tráve (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace