foto

Doris Golpashin

  • nar. 17.8.1980 (39 let)
    Grieskirchen, Horní Rakousy, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Eine unbeliebte Frau (TV film)
2011 Düsseldorf wir kommen! (TV film)
2010 Die Spätzünder (TV film)
Žid Süss - Film bez svědomí
2008 Falco
Liebe für Fortgeschrittene (TV film)
2007 Free Rainer

TV seriály

2019 Check Check (TV seriál)
2018 Vorstadtweiber (TV seriál)
Folge 30 (S03E10)
Folge 29 (S03E09)
Folge 28 (S03E08)
další epizody (7)
2015 Kriminalista (TV seriál)
Andělská nevinnost (S10E08)
2014 Die Detektive (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Das Letzte der Woche (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 25 Jahre Tom Turbo (TV pořad)
2012 Hast du Nerven? (TV pořad)
2011 Die Promicamper (TV pořad)
Die große Chance (TV pořad) - mod.
Hirn mit Ei - Oberg'scheit mit Walek & Brandl (TV pořad)
The Voice of Germany (TV pořad)
Österreich wählt (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2011 Die Promicamper (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky