foto

Monique Ganderton

  • nar. 6.8.1980 (38 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Avengers: Infinity War
2017 S.W.A.T.: Under Siege
2016 The King of Iron Fist Tournament
X-Men: Apokalypsa
2015 American Ultra
Hunger Games: Síla vzdoru 2. část
Země zítřka
2014 Godzilla
Hunger Games: Síla vzdoru 1. část
2013 Advocates, The (TV film)
Hunger Games: Vražedná pomsta
Iron Man 3
Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Raze
Wolverine
Zásilka
2012 Chata v horách
Midnight Sun (TV film)
Ohnivý armagedon (TV film)
Tajemný muž
2011 Bad Meat
Barbar Conan
Sucker Punch
Teror
Vyměřený čas
2010 30 dní dlouhá noc: Doba temna
A-Team
Cesta do pekel
Dancing Ninja
Icarus
Král bojovníků
Merlin a kniha kouzel (TV film)
Seven Layer Dip
TRON: Legacy 3D
Twilight sága: Zatmění
Unrivaled
2009 2012
Imaginárium Dr. Parnasse
Strážci - Watchmen
Táta: matka pluku (TV film)
2008 A zase jedna Popelka
Jízda do pekel 2
Nebezpečný internet (TV film)
2007 88 minut
Agent z vesmíru
Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
Fantastická čtyřka: Silver Surfer
Hlas smrti 2: Světlo
Inseparable
Just a Girl
Když se smůla lepí na paty
Klub vyděračů
Postal
Ve jménu krále
Walk All Over Me
Zmatená duše
Ďáblův deník (TV film)
2006 12 hodin života (TV film)
Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
Nepohodlný svědek (TV film)
Poslední dny planety Země (TV film)
Rituál
Smrtící zásnuby (TV film)
Underfunded (TV film)
Underworld: Evolution
X-Men: Poslední vzdor
2005 Fantastická čtyřka
2004 Já, robot
Někdo to rád blond
Resident Evil: Apokalypsa
2003 Battlestar Galactica (TV film)
Test
2002 Chicago
2000 Hendrix (TV film)

TV seriály

2016 UnREAL (TV seriál)
Guerilla (S02E03)
Insurgent (S02E02)
War (S02E01)
2014 Killer Women (TV seriál)
The 100 (TV seriál)
His Sister's Keeper (S01E06)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Krvavý měsíc (S01E02)
2012 Continuum (TV seriál)
Playtime (S01E08)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Přesvědčivost (S09E13)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Pandora (S09E09)
Kandor (S09E07)
Ruleta (S09E05)
další epizody (5)
2008 Samurai Girl (TV seriál)
2007 A.M.P.E.D. (TV seriál)
Fallen (TV seriál)
Flash Gordon (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
The Magnificent Seven (S03E01)
Hunted (S02E10)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Nový svět (S03E01)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Labyrint (S02E05)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
2001 Leap Years (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)

Dokumentární

2004 Day Out of Days: The 'I, Robot' Production Diaries
2002 Masters of Horror (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace