foto

Sabrina Salerno

  • nar. 15.3.1968 (51 let)
    Janov, Ligurie, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Modalità aereo
2017 Stars 80, la suite
2012 Stars 80
1989 Fratelli d'Italia
1987 Le foto di Gioia
1986 Ferragosto O.K. (TV film)
Obchodní domy

TV seriály

2005 Village départ (TV seriál)
1998 Tutti gli uomini sono uguali (TV seriál)
1987 Tutti in palestra (TV seriál)
1986 Professione vacanze (TV seriál)
1985 Grand Hotel (TV seriál)

Dokumentární

1998 Top Ten (TV seriál)

Hudební videoklipy

1987 Sabrina - Boys (Summertime Love) (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 Tuurin kyläkauppias (TV pořad)
2009 Les stars du rire (TV pořad)
2007 Memòries de la tele (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1993 Quelli che... il calcio (TV pořad)
1992 ¡Hola Raffaella! (TV pořad)
1989 Eurovision laulukilpailu 1989 - Suomen karsinta (TV pořad)
1972 Un, dos, tres... responda otra vez (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1951 Festival di Sanremo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky