foto

Jeff Blyth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Blue Lights
1992 From Time to Time
1989 Gepard

TV seriály

1996 Hvězdná akademie (TV seriál)
1994 Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)

Dokumentární

2003 Reflections of China
1986 Portraits of Canada
1984 American Journeys
1982 Wonders of China

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Blue Lights
2006 Pravda
2005 Found (TV film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1983 Behold Hawaii

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky