foto

Franck de la Personne

  • nar. 29.10.1963 (54 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Venise sous la neige
2014 Deux petites filles en bleu (TV film)
Le Crocodile du Botswanga
2013 Le Grand retournement
2012 Oui, šéfe!
2011 Case départ
Cinq parties du monde, Les (TV film)
Monte Carlo
2010 Gigola
2009 Královna a kardinál (TV film)
2008 Marie et Madeleine (TV film)
Útěk Ludvíka XVI.
2007 Přežít s vlky
Čas tajemství, čas lásek (TV film)
2006 Svět se nezboří (TV film)
2005 Taková normální královská rodinka
2003 Kotlety
2000 Herci
1999 Balzac (TV film)
Le Derrière
Rembrandt
1998 Alice a Martin
1997 Lucie Aubracová
Markýza
Quadrille
Un malade en or (TV film)
1996 Vzpomínky na Paříž
1995 Alice boit du petit lait (TV film)
Homme aux semelles de vent, L' (TV film)
Maxime et Wanda: Les belles ordures (TV film)
1994 B comme Bolo (TV film)
Pomsta jedné plavovlásky
Une qui promet (TV film)
1993 Chacun pour toi
Prix d'une femme, Le (TV film)
1992 Amies de ma femme, Les
Kněžna Alexandra (TV film)
Pognon sur rue (TV film)
Tout ou presque (TV film)
Číslo
1991 Báječné časy
Strangers dans la nuit (TV film)
1990 Avanti (TV film)
Feu sur le candidat
1989 Invité surprise, L'
Un père et passe
1988 Pošlete housle
Ženská záležitost
1987 Fortifs, Les (TV film)
1985 Péril en la demeure
1984 Christmas Carol (TV film)

TV seriály

2015 No Limit (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 5 (S03E05)
další epizody (7)
2013 No Limit (TV seriál)
Panique chimique (S02E08)
Vacances j'oublie tout... (S02E07)
Mariage à haut risque (S02E06)
další epizody (8)
2012 No Limit (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2010 Les Vivants et les morts (TV seriál)
La Libération (E08)
L'Explosion (E07)
L'Incendie (E06)
další epizody (8)
2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
2008 Terre de lumière (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
Louis Page (TV seriál)
Paradis d'enfer (TV seriál)
1996 Jamais 2 sans toi (TV seriál)
1995 Sexy Zap (TV seriál)
1992 Secret de famille (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Condorcet (TV seriál)
1988 Auto dělá člověka (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
Rire de Caïn, Le (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Dokumentární

2004 Pravda o vitamínech (TV film)

TV pořady

1994 Vincent à l'heure (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace