foto

Galina Koňšina

  • nar. 17.12.1951 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jolki lochmatyje
Ně bojsja, ja s toboj! 1919
2011 Jolki 2

TV seriály

2018 Duet po pravu (TV seriál)
Novyj čelovek (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Točki opory (TV seriál)
Vesenněje obostrenije (TV seriál)
2014 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Komissar Džek (S08E21)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sila ubežděnija (S05E01)
2012 Bigl (TV seriál)
Paranojja (E02)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Ključi ot palaty №6 (S01E17)
SK (TV seriál)
2010 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Krovavyj sled (S04E23)
2009 Gluchar (TV seriál)
Každyj sam za sebja (S02E19)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Piromanija (S01E39)
Doverije (S01E31)
Zakon surov, no eto zakon (S01E28)
Univer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky