foto

Rob Das

  • nar. 12.5.1969 (50 let)
    Delft, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 De held
2012 Bellicher: Cel
2011 Rânia
2003 15.35: spoor 1
2002 Zatracení
2001 Baby Blue
Deník Anne Frankové (TV film)
2000 De zwarte meteoor
1998 fl 19,99

TV seriály

2018 Zuidas (TV seriál)
2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
Land Van Lubbers (TV seriál)
2014 Bureau Raampoort (TV seriál)
Jeuk (TV seriál)
2013 Danni Lowinski (TV seriál)
Malaika (TV seriál)
2011 Van God Los (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Vuurzee (TV seriál)
2004 Zes minuten (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1996 Fort Alpha (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky