foto

Rodney Bewes

  • nar. 27.11.1937 (83 let)
    Bingley, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 A Tribute to the Likely Lads (TV film)
1982 East Lynne (TV film)
1980 'Tis Pity She's a Whore (TV film)
The Wildcats of St. Trinian's
1979 Astronaut na dvoře krále Artuše
Svatý Jack
1977 Žvahlav
1976 Fešáci
1973 Tři mušketýři
1972 Alice's Adventures in Wonderland
1970 Jaro a portské víno
1968 Decline and Fall... of a Birdwatcher
1965 San Ferry Ann
1963 Billy lhář
Heavens Above!
1962 A Prize of Arms
1952 Klub Pickwickovců

TV seriály

1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1987 Adventures of a Lady, The (TV seriál)
1986 Aventuriers du Nouveau-Monde, Les (TV seriál)
1985 Summer Season (TV seriál)
1980 Just Liz (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1973 Whatever Happened to the Likely Lads? (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Shirley's World (TV seriál)
1969 Dear Mother... ...Love Albert (TV seriál)
1968 Goodbye Again (TV seriál)
The Basil Brush Show (TV seriál)
Tickertape (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2007 The Comedy Map of Britain (TV seriál) - a.z.
2004 Happy Birthday BBC Two (TV film)
1998 The Heaven and Earth Show (TV seriál)
1997 Whatever Happened to... Clement and La Frenais? (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky