foto

Wolf Gremm

  • nar. 26.2.1942
    Freiburg, Německá říše
  • zem. 14.7.2015 (73 let)
    Berlín, Berlin, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Dívka z džungle (TV film)
Sommerlicht (TV film)
V řece života (TV film)
2010 Nečekaná naděje (TV film)
2009 Alle Sehnsucht dieser Erde (TV film)
2008 Insel des Lichts (TV film)
2006 Der See der Träume (TV film)
Milovat a zabít (TV film)
2002 Ein Liebhaber zu viel ist noch zu wenig (TV film)
Love Story z Manhattanu
Vražedná schůzka - Stopa vede do Palmy (TV film)
2000 Ein lasterhaftes Pärchen (TV film)
1999 Charlotte Link - Die Sünde der Engel (TV film)
Nur ein toter Mann ist ein guter Mann (TV film)
1997 Stunden vor dem Morgengrauen, Die (TV film)
1995 Kalifornische Quartett, Das (TV film)
1993 Klippen des Todes (TV film)
Spur führt ins Verderben, Die (TV film)
1991 Eine Dame mit Herz, teils bitter, teils süß (TV film)
Gesucht wird Ricki Forster (TV film)
1990 Ich will leben (TV film)
1989 Spatzenmörder, Der (TV film)
1988 Im Schatten der Angst (TV film)
Tod auf der Spur, Dem (TV film)
1986 Tödliche Liebe (TV film)
1984 Sigi, der Straßenfeger
1983 Der Tod kommt durch die Tür (TV film)
Kein Reihenhaus für Robin Hood (TV film)
1982 Kamikaze 1989
1981 Po půlnoci
1980 Fabian
1979 Schattengrenze (TV film)
1977 Brüder, Die
Smrt nebo svobodu
1975 Meine Sorgen möcht' ich haben
Tatort - Tod im U-Bahnschacht (TV film)
1973 Ich dachte, ich wär tot
1969 Vier Gesten

TV seriály

1995 Inka Connection (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)

Dokumentární

2015 Ich liebe das Leben trotzdem (TV film)
1982 Rainer Werner Fassbinder - Letzte Arbeiten
1971 Der große Verschleiß oder Kommt Andrea von den harten Drogen frei? (TV film)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1977 Smrt nebo svobodu - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace