foto

Robert Joy

  • nar. 17.8.1951 (67 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Stehlík
2018 Crown and Anchor
2011 Archetype
2008 Down to the Dirt
Suprhrdina
2007 Vetřelci vs. Predátor 2
2006 Hory mají oči
Já jsem ty a ty jsi já
2005 Koma
Svádění
Whole New Thing
Země mrtvých
2004 Hlava nehlava (TV film)
Sex Traffic (TV film)
2003 Fargo (TV film)
Vražedný instinkt (TV film)
2001 61* (TV film)
K. O.
Listopadová romance
Ostrovní zprávy
Parfém
Přístav (TV film)
Zeptejte se mých dětí (TV film)
2000 Bonhoeffer: Agent of Grace
Norimberk (TV film)
Podvodníci (TV film)
Sedmdesátá léta (TV film)
The Bookfair Murders (TV film)
1999 Advice From a Caterpillar
Divine Ryans, The
Seasons of Love
Vraždy podle Jidáše
1998 Anděl smrti
Moonlight Becomes You (TV film)
1996 Dangerous Offender: The Marlene Moore Story (TV film)
Špionka Harriet
1995 Moderní námluvy
Pharaoh's Army
Vodní svět
1994 Henry & Verlin
Princezna
Touha smrti V
1993 Dieppe (TV film)
Gregory K (TV film)
Temná polovina
Tracey Takes on New York (TV film)
Žena na útěku - Příběh Lawrencie Bembenekové (TV film)
1991 First Circle, The (TV film)
Hyde in Hollywood (TV film)
Podvod podvodů (TV film)
Stíny a mlha
1990 Soud (TV film)
1989 Milénium
Pekelná manželka
Společník na dlouhé trati
1988 Suicide Club, The
1987 The Prodigious Mr. Hickey (TV film)
Velký esa
Zlaté časy rádia
1986 Adventure of Faustus Bidgood, The
Meč Gideonův (TV film)
Miracle at Moreaux (TV film)
1985 Hledám Susan. Zn.: Zoufale
Joshua Then and Now
Terminal Choice
1983 Amityville - Dům hrůzy
1981 Escape from Iran: The Canadian Caper (TV film)
Lístek do nebe
Překročit práh
Ragtime
1980 Atlantic City

TV seriály

2017 Černá listina (TV seriál)
The Apothecary (No. 59) (S04E15)
2015 Hand of God (TV seriál)
For the Rain to Gather (S01E06)
Welcome the Stranger (S01E05)
Defiance (TV seriál)
The Last Unicorns (S03E02)
The World We Seize (S03E01)
2014 Saving Hope (TV seriál)
The Way We Were (S03E07)
Dobrá manželka (TV seriál)
Dear God (S06E03)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Výšiny na dosah (S01E12)
Kriminálka New York (TV seriál)
Today Is Life (S09E17)
Blood Actually (S09E16)
Seth and Apep (S09E15)
další epizody (7)
2012 Kriminálka New York (TV seriál)
The Real McCoy (S09E10)
Blood Out (S09E09)
Late Admissions (S09E08)
další epizody (10)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Near Death (S08E18)
Unwrapped (S08E17)
Sláinte (S08E16)
další epizody (30)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Shop Till You Drop (S07E10)
Justified (S07E09)
Scared Stiff (S07E08)
další epizody (22)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Druhá šance (S06E11)
Dům smrti (S06E10)
Zázemí (S06E09)
další epizody (25)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Zakázané ovoce (S05E11)
Trojúhelník (S05E10)
Schránka (S05E09)
další epizody (21)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Dětská hra (S04E11)
Něco o hrdinech... (S04E10)
Jedna svatba a jeden pohřeb (S04E09)
další epizody (22)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Tichá noc (S03E12)
Falešný vrah (S03E11)
Sladkých šestnáct (S03E10)
další epizody (23)
2005 Médium (TV seriál)
Penny for Your Thoughts (S01E15)
Kriminálka New York (TV seriál)
Kamelot (S02E10)
Město hraček (S02E09)
Dobré karty, špatné karty (S02E08)
další epizody (5)
2003 Alias (TV seriál)
Druhý dvojitý agent (S02E21)
2002 MDs (TV seriál)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Loyalties (S01E10)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Pracovní síly, část druhá (S07E16)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Smrtící dýka (S02E02)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Stalker (S08E18)
1996 High Life, The (TV seriál)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Pride (S05E23)
1986 Codco (TV seriál)
The Lawrenceville Stories (TV seriál)
1974 National Dream: Building the Impossible Railway, The (TV seriál)

Dokumentární

2006 Surviving the Hills: Making of 'The Hills Have Eyes'
2005 Oživování mrtvých
Znovu nemrtvý: natačení Země mrtvých

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace