foto

Sergej Pochodajev

  • nar. 3.11.1998 (21 let)
    Ljubercy, Moskevská oblast, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Něbo izmerjajetsja miljami
2018 Věčný život Alexandra Christoforova
2016 Ja - učitěl
On byl jego drugom
Žili-byli my
2014 Leviatan
Mamy 3
2013 Semejnoje sčasťje (TV film)
2012 Mamy
Mužčina s garantiej
2010 Jolki
2008 Láska bláznivá

TV seriály

2017 Častica vselennoj (TV seriál)
2016 Krasnyje braslety (TV seriál)
2015 Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
Semejnyj bizněs (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
2013 Zolotaja kletka (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Legavyj (TV seriál)
2011 Mamočki (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Gluchar (TV seriál)
Karusel (S03E29)
Gaječka (S03E28)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky