foto

Berno Kürten

  • nar. 1956

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Kalt ist die Angst (TV film)
2013 Die Nonne und der Kommissar - Verflucht (TV film)
2012 Der Schwarzwaldhof - Der verlorene Sohn (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Lauter Liebe (TV film)
2011 Liebeskuss am Bosporus (TV film)
Therese geht fremd (TV film)
2010 Luises Versprechen (TV film)
2009 Pretty Mama (TV film)
Von ganzem Herzen (TV film)
2007 Kein Geld der Welt (TV film)
2005 Herzlichen Glückwunsch (TV film)
2003 Klub snů - Cesta za ženou snů (TV film)
Klub snů - Srdce v džungli (TV film)
2002 Srdce v plamenech (TV film)
2001 Der Vamp im Schlafrock (TV film)
2000 Vertrauen ist alles (TV film)
1998 Operation Phoenix - Auge um Auge (TV film)
Operation Phoenix - Der Erlkönig (TV film)
Operation Phoenix - Frevel (TV film)
Tatort - Berliner Weiße (TV film)
1997 Tatort - Geld oder Leben (TV film)
1995 Fassadenschwindel (TV film)
1990 Land in Sicht

TV seriály

2016 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Falscher Hase (S06E04)
Geh' du alter Esel (S06E03)
Hundstage (S06E02)
další epizody (4)
2015 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Der Salamander-Schatz (S05E06)
Ich und Kuh (S05E05)
Engel gesucht! (S05E04)
další epizody (6)
2013 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Fuchsjagd (S03E09)
Rinderwahn (S03E08)
Der Wunderheiler (S03E07)
další epizody (4)
2008 Dědička hotelu (TV seriál)
2005 Ein Engel für alle (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Nord Nord Mord – Clüver und der tote Koch (TV film)
2011 Liebeskuss am Bosporus (TV film)
Therese geht fremd (TV film)
2009 Pretty Mama (TV film)
Von ganzem Herzen (TV film)
2007 Kein Geld der Welt (TV film)
2005 Herzlichen Glückwunsch (TV film)
2003 Klub snů - Cesta za ženou snů (TV film)
Klub snů - Srdce v džungli (TV film)
2002 Srdce v plamenech (TV film)
2000 Vertrauen ist alles (TV film)
1997 Tatort - Geld oder Leben (TV film)
1990 Land in Sicht

TV seriály

2013 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord an Bord (E15)
2011 Nord Nord Mord (TV seriál)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1985 Dostanu tě!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace