foto

Monte Markham

  • nar. 21.6.1935 (85 let)
    Manatee, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Silent Life
2020 A Dark Foe
Acquitted by Faith
Butter
The 11th Green
2018 Cemetery Tales: A Tale of Two Sisters
Daddy Issues
Edge of Isolation
Get Married or Die
Vrátila jsem se z hrobu
2017 So She Might Live
2016 Procep
2015 We Are Still Here
2014 Life Partners
2012 Beach Bar: The Movie
Music High
1996 Frame by Frame
1995 Kecy o ženskejch
Pirani útočí (TV film)
1991 Neonové město
1989 Nikki and Alexander (TV film)
1988 Judgement Day
Obranná hra
1987 Horké pronásledování
1986 Jake Speed
1985 Counter Measures
1984 Finder of Lost Loves (TV film)
1983 Off the Wall
1982 Drop-Out Father (TV film)
Horká linka (TV film)
1981 Separate Ways
1980 Strašidla z Buxley Hall (TV film)
1978 Shame, Shame on the Bixby Boys
1977 Letiště '77
Relentless (TV film)
1976 Bitva o Midway
1975 Ellery Queen (TV film)
Hustling (TV film)
1974 Ginger in the Morning
1972 Astronaut, The (TV film)
One Is a Lonely Number
Visions... (TV film)
1971 Death Takes a Holiday (TV film)
1969 Pistole sedmi statečných
1968 Project X
1967 Hodina pušek

TV seriály

2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Rundown Job (S05E10)
Hranice nemožného (TV seriál)
Konec světa (S04E14)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Neviditelný (S04E07)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Kartáčník (S06E14)
2001 Fly Past (TV seriál)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Kdo z vás je bez hříchu... (S05E07)
Pobřežní hlídka (TV seriál) - a.z.
Volný pád (S06E16) - a.z.
1995 Bláznivá ochranka (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Aging Gracefully (S02E15)
1994 Grace v jednom kole (TV seriál)
Grace vs. Wade (S02E11)
Melrose Place (TV seriál)
It's a Bad World After All (S03E02)
I Am Curious, Melrose (S03E01)
Till Death Do Us Part (S02E31)
další epizody (4)
1992 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Odhalení (S02E20)
Komora (S02E17)
Now, Sit Right Back and You'll Hear a Tale (S02E16)
další epizody (4)
1991 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Báječní hoši Buchannonovi (S02E05)
Peníze (S02E04)
Příšera v zálivu 2/2 (S02E02)
další epizody (4)
The Golden Girls (TV seriál)
Sister of the Bride (S06E14)
1990 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Zemětřesení (S01E22)
Staří přátelé (S01E21)
Velký závod (S01E20)
další epizody (7)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Setkání (S01E12)
Chraň mě (S01E11)
Šílenec z mokřin (S01E10)
další epizody (7)
1988 The Golden Girls (TV seriál)
Scared Straight (S04E09)
1986 To je vražda, napsala (TV seriál)
Jedno tělo navíc (S02E18)
1984 Rituals (TV seriál)
1983 Skycrane (TV seriál)
1982 The Fall Guy (TV seriál)
License to Kill: Part 2 (S01E10)
License to Kill: Part 1 (S01E09)
1981 Jack Holborn (TV seriál)
1977 What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
The Seven Million Dollar Man (S02E05)
1973 The New Perry Mason (TV seriál)
1971 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Just a Lunch (S01E17)
1969 Mr. Deeds Goes to Town (TV seriál)
1967 The Second Hundred Years (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Green Girl
1987 Biography (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1991 Neonové město
1988 Obranná hra

TV seriály

2001 Fly Past (TV seriál)
1996 Great Ships, The (TV seriál)
1994 Masters of War (TV seriál)
1993 Air Combat (TV seriál)
1992 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Shark's Cove (S02E18)
1991 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Hrady z písku (S02E07)
Peníze (S02E04)
1983 Skycrane (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1983 Skycrane (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky