foto

Martin Pautard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 En liberté !
Jeunesse aux coeurs ardents
Mémoire de sang (TV film)
2014 Amaliat Maillot
Nikdo odnikud
2013 Mohamed Dubois
2012 Je ne suis pas mort
La Cité Rose
Mains armées
Střípky mého života
2010 Notre Dame des Barjots (TV film)
2009 Passion selon Didier, La (TV film)
2007 Hellphone
2002 Deux
2000 Paria

TV seriály

2019 Rodinný podnik (TV seriál)
Pastráva (E05)
Těžká práce (E04)
Průzkum trhu (E03)
další epizody (5)
Vernon Subutex (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2016 Policajtka Barbie (TV seriál)
Není zrada, která se neodpouští (S04E01)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2011 Collection donne de la voi(e)x, La (TV seriál)
Platane (TV seriál)
Enquêtes réservées (TV seriál)
Jour de chance (S04E03)
2009 Ligne de feu (TV seriál)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
La tête dans le sac (S01E03)
1999 La crim' (TV seriál)
1997 Louis Page (TV seriál)
Vérité oblige (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky