foto

Grégory Gatignol

  • nar. 4.7.1988 (32 let)
    Clermont-Ferrand, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nechte holky hrát!
Pollux
2017 Bratři
2012 Střípky mého života
2011 Drumont, histoire d'un antisémite français (TV film)
Knoflíková válka
Nos résistances
2010 22 výstřelů
Big Jim (TV film)
Odsun
Schwarzer Ozean
Svatební dort
2008 Clémentine (TV film)
Křížová palba
La neige au village
2007 Darling
2004 Slavíci v kleci

TV seriály

2019 Balthazar (TV seriál)
Tableau de chasse (S02E07)
2017 Vlčí instinkt (TV seriál)
Ztracený muž (S03E03)
2014 Résistance (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2013 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Mauvaise foi (S08E10)
2006 Les Enquêtes du Commissaire Laviolette (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)

Dokumentární

2017 Válka es (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky