foto

Valentina Smirnova

  • nar. 23.5.1941
  • zem. 27.3.2013 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Pohádka o hvězdném chlapci (TV film)

TV seriály

2011 Narkotrafik (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Karmanniki (S01E04)
2009 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ně dorože děněg (S10E03)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E16)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Saldo-buldo. Časť 2 (S04E13)
Saldo-buldo. Časť 1 (S04E12)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Vovočka (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vračebnaja Tajna (S03E01)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čarujuščije sny (S01E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky