foto

Valentina Smirnova

  • nar. 23.5.1941
  • zem. 27.3.2013 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Pohádka o hvězdném chlapci (TV film)

TV seriály

2011 Narkotrafik (TV seriál)
Dvojnaja igra (E09)
PPS (TV seriál)
Karmanniki (S01E04)
2009 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ně dorože děněg (S10E03)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E16)
2001 Ubojnaja sila (TV seriál)
Kitajskij kvartal (S03E06)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Saldo-buldo. Časť 2 (S04E13)
Saldo-buldo. Časť 1 (S04E12)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Vovočka (TV seriál)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Sněžnyj čelovek (S02E11)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vračebnaja Tajna (S03E01)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čarujuščije sny (S01E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky