foto

Adamo Dionisi

  • nar. 1965
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dogman
2017 Škaredí a zlí
2015 Suburra
2014 Naše děti
2012 Každý boží den
2011 Hlavně klid!
2009 Good Morning, Aman
2008 Celý život před sebou

TV seriály

2018 Rocco Schiavone (TV seriál)
Dřív než kohout zakokrhá (S02E04)
Prach a stín (S02E03)
Celá pravda (S02E02)
2017 Suburra: Krvavé předměstí (TV seriál)
Buon appetito (S01E04)
Cani arrabbiati (S01E03)
Patrizi e plebei (S01E02)
další epizody (4)
2016 Rocco Schiavone (TV seriál)
Jarní úklid (S01E06)
Bylo to v květnu (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky