foto

John Pasquin

Biografie

John Pasquin pracoval na mnoha celovečerních filmech, televizních pořadech i divadelních hrách. Na svém kontě má velmi úspěšné televizní seriály, jako například sitcom Kutil Tim, za který získal 2 ceny Emmy, seriál Právo v L.A., za který byl nominován na cenu Emmy, ale i filmy, které se našly svoje fanoušky po celém světě. V roce 1997 natáčel film Z džungle do džungle s Timem Allenem. Jako režisér Pasquin debutoval filmem Santa Claus, který byl tak úspěšný, že se z něj stal v té době třetí nejúspěšnější debutující režisér všech dob.

Petr "Petr.Kocfeld" Kocfelda

Režijní filmografie

Filmy

2007 Playing Chicken
2005 Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
2003 Dan Show, The (TV film)
2002 America's Most Terrible Things (TV film)
2001 K. O.
1999 First Gentleman, The (TV film)
1998 Carson's Vertical Suburbia (TV film)
1997 Z džungle do džungle
1994 Santa Claus
1991 Noční můra (TV film)
1989 Na šikmé ploše (TV film)

TV seriály

2018 Poslední chlap (TV seriál)
The Courtship of Vanessa's Mother (S07E06)
Giving Mike the Business (S07E03)
Man vs. Myth (S07E02)
další epizody (4)
Roseanne (TV seriál)
Eggs Over, Not Easy (S10E04)
Roseanne Gets the Chair (S10E03)
Dress to Impress (S10E02)
další epizody (4)
2014 Cristela (TV seriál)
2012 Malibu Country (TV seriál)
2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
1999 Payne (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Velké finále Kutila Tima (3. část) (S08E27)
1997 Soul Man (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Něco starého, něco modrého (S06E18)
1996 Buddies (TV seriál)
1993 Kutil Tim (TV seriál)
Šatník (S02E13)
1992 Kutil Tim (TV seriál)
Sním o bílých Vánocích (S02E12)
Opuštěná rodina (S02E11)
Byli jsme na obědě (S02E10)
další epizody (24)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Šťastné a veselé (S01E12)
Kdopak to nemluví (S01E11)
Učení mučení (S01E10)
další epizody (12)
My Life and Times (TV seriál)
1990 Roseanne (TV seriál)
Happy Birthday (S02E24)
Fathers and Daughters (S02E23)
April Fool's Day (S02E22)
další epizody (12)
1989 Roseanne (TV seriál)
No Talking (S02E12)
Lobocop (S02E11)
Brain-Dead Poets Society (S02E10)
další epizody (13)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1986 Cavanaughs, The (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace