foto

Mitchell Whitfield

  • nar. 8.9.1964 (54 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Mitchell Whitfield začínal svou kariéru na newyorské scéně, hrál v inscenacích Neila Simona BRIGHTON BEACH MEMOIRS a BILOXI BLUES, před tím, než debutoval ve filmu ZVRAT ŠTĚSTĚNY, za který herec Jeremy Irons získal oscara, za hlavní roli . Mezi další filmy ve kterých ho můžeme vidět patří SOUBOJ, MŮJ BRATRANEC VINNY, SERŽANT BILKO, BEST MEN a ZTRACENÝ A NALEZENÝ.

V televizi jste ho pravděpodobně viděli v oblíbeném seriálu PŘÁTELÉ, kde si v několika epizodách zahrál Dr. Barry Farbera, kterému Rachel utekla od oltáře. V tomto seriálu se ucházel o roli Rosse, kterou nakonec získal David Schwimmer. Hlavní role si zahrál v seriálech MINOR ADJUSTMENTS A HEAD OVER HEELS. A hostoval např. v seriálech DIAGNÓZA VRAŽDA a KRIMINÁLKA LAS VEGAS.

Jeho hlas můžete slyšet v animovaném seriálu W.I.T.C.H. a v reklamách na Coca-Colu, McDonald, Burger King atd....

Herecká filmografie

Filmy

2011 Green Lantern: Emerald Knights
2010 Lovec nestvůr
2007 Memory Thief, The
Želvy Ninja
2005 East of Normal, West of Weird (TV film)
2001 Amy's Orgasm
2000 Flies On Cupid
1999 Jak přichází láska (TV film)
Ztracený a nalezený
1997 Miluju tě, nesahat!
Svatba sjednaná v nebi (TV film)
Svatba za všechny prachy
1996 Seržant Bilko
1993 Big Gig, The
1992 Můj bratranec Vinny
1991 Souboj
1990 Zvrat štěstěny
1983 The First Turn-On!!

TV seriály

2017 Jeff & Some Aliens (TV seriál)
Jeff & Some Laughs (E04)
Vampirina (TV seriál)
2014 Transformers (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 W.I.T.C.H. (TV seriál)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Otroci z Las Vegas (S02E08)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Baptism (S02E09)
2000 Přátelé (TV seriál)
Jak to mohlo být 2. část (S06E16)
1997 Head Over Heels (TV seriál)
1996 Přátelé (TV seriál)
Svatba (S02E24)
1995 Minor Adjustments (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Zubařům nevěřte (S01E20)
Hledá se opičák (S01E19)
1994 Přátelé (TV seriál)
Složité vztahy (S01E02)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace