foto

Wakana Aoi

  • nar. 30.6.1998 (22 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kjódžó (TV film)
2019 Ninkjó gakuen
2018 Aonacu: Kimi ni koi šita 30 niči
Rámen kuité
2017 Gjakkó no koro
Kimi no hitomi no jakusoku o
Midnight Bus
Survival Family
2016 Horror no tenši
2015 Ansacu kjóšicu
Cumi no johaku
Kučibiru ni uta o
2014 GJ-bu@ (TV film)
Seto'uči kaizoku monogatari
2013 Hidamari no kanodžo

TV seriály

2018 Black Pean (TV seriál)
2017 &Bišódžo (TV seriál)
Warotenka (TV seriál)
2016 Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
2015 Kageru juku nacu (TV seriál)
Omotesandó kókó gaššóbu! (TV seriál)
2014 Aoihonoo (TV seriál)
Tenčú: jami no šiokinin (TV seriál)
2013 Taberu Dake (TV seriál)
2012 Seinaru Kaibutsutachi (TV seriál)
2011 Barairo no Seisen (TV seriál)
2010 Enzeru banku (TV seriál)
2009 Samurai hai sukûru (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Dokumentární

2019 Gekidžóban Darwin ga kita! Africa šindensecu - vyp.