foto

Josh Zuckerman

  • nar. 1.4.1985 (32 let)
    Stanford, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Josh Zuckerman (celým jménem Joshua Ryan Zuckerman) se narodil v Los Altos, Kalifornii jako jedno z pěti dětí. Už od mala se jevil jako dobrý herec, a proto se po střední škole odstěhoval do Los Angeles, kde začal svou hereckou kariéru. Zde si zahrál v neznámých filmech a spolupracoval s Disney Channel (Geppetto - TV film).

Jako student pokračoval na univerzitě v Princetonu, ale v průběhu času se dostal i do rolí, ve kterých si zahrál např. s Benem Affleckem a Jamesem Gandolfinim (Přežít Vánoce) nebo s Evan Rachel Woodovou (Svádění). V roce 2005 získal roli Marka Cullina v seriálu Kyle XY. Poté podepsal smlouvu na  hlavní roli ve filmu Sex Drive. Také ho můžeme znát ze seriálu Zoufalé manželky, kde hraje Eddieho Orlofsky nebo ze seriálu 90210: Nová generace jako Maxe Millera.

Daniela "angelda" Bujáčková

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mind Puppets
Ring Ring
2015 Field of Lost Shoes
2013 CBGB: Kolébka punku
I Am Victor (TV film)
2011 2ND Take
2008 Sex Drive
2007 Hrdinové a zbabělci
2006 Hořká krajina
2005 Krvavá hostina
Svádění
2004 Přežít Vánoce
2002 Austin Powers - Goldmember
Byl jsem mladým Faustem (TV film)
Lather. Rinse. Repeat.
2001 Myersons, The
To byla noc (TV film)
2000 Geppetto (TV film)
Return to the Secret Garden
View from the Swing, The

TV seriály

2016 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Miniaturizace po vojensku (S10E02)
2015 To je tvoje máma? (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Tři příběhy (S01E21)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Noční můry (TV seriál)
The Ellen Show (TV seriál)
2000 Bette (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Amanda Show, The (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Get Real (TV seriál)
Jack & Jill (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

TV pořady

2005 Project Greenlight 3 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace