foto

Nadeshda Brennicke

  • nar. 21.4.1973 (47 let)
    Freiburg im Breisgau, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Gute Bulle: Friss oder stirb (TV film)
Schneewittchen und der Zauber der Zwerge (TV film)
Schwiegereltern im Busch (TV film)
2018 Mordkommission Istanbul - Einsatz in Thailand (TV film)
Wendy 2 - Freundschaft für immer
2017 Anna Fucking Molnar
Das Nebelhaus (TV film)
Tatort - Zurück ins Licht (TV film)
Wendy
2016 Immer Ärger mit Opa Charly (TV film)
2015 Blütenträume (TV film)
God of Happiness
Wer Wind sät (TV film)
Zwei Familien auf der Palme (TV film)
2014 Frauenherzen (TV film)
Nesmysl
2013 Banklady
Dampfnudelblues
2012 Der Heiratsschwindler und seine Frau (TV film)
Geheimnis der Villa Sabrini, Das (TV film)
Wolff - Kampf im Revier (TV film)
2011 Liebe und Tod auf Java (TV film)
Sommerlicht (TV film)
Tatort - Rendezvous mit dem Tod (TV film)
2010 Die Draufgänger (TV film)
Letní láska (TV film)
Liebe ist nur ein Wort (TV film)
Mein Land (TV film)
Tajemný cizinec
2009 Frauen wollen mehr (TV film)
Kriminálka Istanbul - Vraždy na Bosporu (TV film)
Medvěd na útěku (TV film)
2008 Darum
Die Frau des Frisörs (TV film)
Kamioňák (TV film)
Tatort - Krumme Hunde (TV film)
Unschuld
Zwillingsküsse schmecken besser (TV film)
2007 Der Mann von gestern (TV film)
Kahlschlag (TV film)
Místo činu: Kolín - Květina zla (TV film)
Partnertausch (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod eines Fahnders (TV film)
2006 Bettis Bescherung (TV film)
Rozhodnutí (TV film)
Svatba mého manžela (TV film)
Tatort - Feuerkämpfer (TV film)
2005 Antikörper
Blindes Vertrauen (TV film)
Die Bluthochzeit
K3 - Kripo Hamburg: Fieber
Max, Katrin a Vánoce se dvěma psy (TV film)
Moje sestra a já (TV film)
2004 C(r)ook
Jantarový talisman (TV film)
Max, Katrin a Vánoce se psem (TV film)
2003 Affäre zu dritt (TV film)
Brána k nebesům
Geheimnisvolle Freundinnen (TV film)
2002 Hotte im Paradies (TV film)
Polizeiruf 110 - Silikon Walli (TV film)
Tattoo
Zwei alte Gauner (TV film)
2001 Cela smrti (TV film)
Planet Alex
Sind denn alle netten Männer schwul? (TV film)
Stahlnetz - Das gläserne Paradies (TV film)
Vor meiner Zeit (TV film)
2000 Das Phantom (TV film)
Kanak Attack
Probieren Sie's mit einem Jüngeren (TV film)
Tatort - Einsatz in Leipzig (TV film)
1999 Curiosity & the Cat
Drei Gauner, ein Baby und die Liebe (TV film)
Männer vom K3 - Harrys Pech, Die (TV film)
1998 Die Beischlafdiebin (TV film)
Koerbers Akte: Rollenspiel (TV film)
1997 Nackt im Cabrio (TV film)
1996 Alles außer Mord - Blackout (TV film)
Landgang für Ringo (TV film)
Workaholic
1995 Pilotinnen (TV film)
1994 Anwalt Abel - Ihr letzter Wille gilt (TV film)
Lena (TV film)
1993 Magic Müller (TV film)
1991 Manta - Der Film

TV seriály

2019 Řeka života (TV seriál)
Kwai - Familienbande (E06)
Nachtschicht (TV seriál)
Cash & Carry (E16)
2016 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Tod einer Legende (S01E02)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der tote Koch (E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Triky (S20E14)
2015 Frauenherzen (TV seriál)
The Team (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2012 Hotel snů (TV seriál)
Vietnam (E17)
2011 Poslední polda (TV seriál)
O ničem nevím (S02E10)
2010 Die Gipfelzipfler (TV seriál)
Dva muži zákona (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Nechte maličkých přijíti ke mně (E16)
Správná dvojka (TV seriál)
Im Zwielicht (E46)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Kriminálka Istanbul (TV seriál)
2003 Petits mythes urbains (TV seriál)
2000 Ulice Berlína (TV seriál)
Abraxox (S04E04)
Kopfjäger (S04E03)
Smrt v příručním zavazadle (S04E02)
další epizody (4)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Falschgeld (S03E06)
CQ 371 (S03E05)
Das rote Pulver (S03E04)
další epizody (12)
1996 Crocodile Shoes II (TV seriál)
1995 Der Clan der Anna Voss (TV seriál)
Im Zweifel für... (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Crocodile Shoes (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1985 Hamburg Journal (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce