foto

Lizzy Caplan

  • nar. 30.6.1982 (37 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Elizabeth Anne Caplan se narodila 30. června 1982 v kalifornském Los Angeles. Vyrůstala v židovské rodině se dvěma staršími sourozenci, Benem a Julií. Roku 2000 ukončila studium na prestižní Hamilton Academy of Music v L.A., mezi její spolužáky patří například i herec Emile Hirsch.

Svoji televizní kariéru započala úspěšně jako Sara v seriálu MACHŘI A ŠPRTI, poté následovaly epizodní role ve SMALLVILLE nebo ONCE AND AGAIN. Objevila se také v druhé sérii TRU CALLING jako Avery, v THE PITTS si zahrála Faith Pitt. V širším měřítku se však proslavila až jako středoškolačka Janis Ian v komedii PROTIVNÝ SPROSTÝ HOLKY. Roku 2006 přišla nabídka role v thrilleru podle Wesleyho Stricka, LOVE IS THE DRUG, kterou Lizzy přijala. Ještě v tomtéž roce začala spolupracovat na sitcomu SPOLUŽÁCI televize CBS, který ovšem skončil odvysíláním první série. Naposledy se objevuje ve sci-fi thrilleru MONSTRUM, její postava Marleny Diamond má dokonce vlastní profil na MySpace. V současnosti Lizzy natáčí romantickou komedii MY BEST FRIEND'S GIRL, kde hraje Ami, spolubydlící hlavní hrdinky Alexis, kterou ve filmu ztvární Kate Hudson.

Elizabeth bydlí v Hollywoodu, nějaký čas chodila s Matthew Perrym, hvězdou Přátel. Zbožňuje seriál Saved by the Bell a podle jeho hlavní hrdinky Lisy Turtle dokonce pojmenovala svou kočku.

Lucie "delaware" Kalousková

Herecká filmografie

Filmy

2021 Gambit
2020 Party Down
2019 The Toll Road
2018 Extinction
2017 The Disaster Artist: Úžasný propadák
2016 Podfukáři 2
Spojenci
2015 Byla to divoká noc
2014 Interview
2012 Frankie Go Boom
Holky na tahu
Marvel One-Shot: Item 47
Queens of Country
Žádost o ruku
2011 High Road
2010 127 hodin
Poslední boj Ransoma Pridea
Successful Alcoholics
To byl zítra flám
True Love (TV film)
2009 Imigranti
2008 Kamarádova holka
Monstrum
2007 Crashing
2006 Love Is the Drug
2004 Protivný sprostý holky
2003 Hardcore Action News
2002 Everybody's Doing It (TV film)
Orange County
2000 From Where I Sit (TV film)

TV seriály

2020 Truth Be Told (TV seriál)
All That Was Lost (E08)
Live Thru This (E07)
2019 Truth Be Told (TV seriál)
Not Buried, Planted (E06)
Graveyard Love (E05)
No Cross, No Crown (E04)
další epizody (6)
Castle Rock (TV seriál)
Clean (S02E10)
Caveat Emptor (S02E09)
Dirty (S02E08)
další epizody (10)
2018 Ponorka (TV seriál)
Abrechnung (S01E08)
Verdammt (S01E07)
Gegen die Zeit (S01E06)
další epizody (8)
2017 I'm Sorry (TV seriál)
Too Slow (S01E06)
Ill Behaviour (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Angie Tribeca (TV seriál)
If You See Something, Solve Something (S03E08)
Simpsonovi (TV seriál)
Vzhůru z prázdnin (S28E16)
2016 Mystérium sexu (TV seriál)
Soukromá věc (S04E10)
Noc a den (S04E09)
Topeka (S04E08)
další epizody (10)
2015 Mystérium sexu (TV seriál)
Debakl (S03E12)
Večírek ve čtyřech (S03E11)
Jako v zrcadle, zastřeně (S03E10)
další epizody (12)
2014 Mystérium sexu (TV seriál)
Revoluce se vysílat nebude (S02E12)
Show za všechny prachy (S02E11)
Tam dole (S02E10)
další epizody (12)
Liga snů (TV seriál)
When Rafi Met Randy (S06E04)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Výšiny na dosah (S01E12)
Falická vítězství (S01E11)
Důsledky (S01E10)
další epizody (12)
Liga snů (TV seriál)
The 8 Defensive Points of Hanukkah (S05E13)
Baby Geoffrey Jesus (S05E12)
2012 Nová holka (TV seriál)
Surovec (S01E14)
Svátek zamilovaných (S01E13)
Nemá mě ráda (S01E11)
další epizody (4)
2011 Cleveland show (TV seriál)
The Essence of Cleveland (S02E18)
2010 Párty na klíč (TV seriál)
Constance Carmell Wedding (S02E10)
Cole Landry's Draft Day Party (S02E09)
Joel Munt's Big Deal Party (S02E08)
další epizody (10)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Svatební hostina Stennheiser - Pong (S01E10)
Třídní sraz Rolfovy střední po dvaceti letech (S01E09)
Oslava Rickyho Sarguleshe (S01E08)
další epizody (10)
Americký táta (TV seriál)
Bar Mitzvah Shuffle (S05E14)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
The Life & Times of Tim (TV seriál)
Insurmountable High Score / Tim vs. the Baby (S01E08)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Staneš se mou smrtí (S01E12)
Milovat znamená pohřbít (S01E11)
Nechci to slyšet (S01E10)
další epizody (6)
Americký táta (TV seriál)
Escape from Pearl Bailey (S05E05)
2007 Spolužáci (TV seriál)
The Class Goes Back to the Hospital (E19)
The Class Rides a Bull (E18)
The Class Springs a Leak (E17)
další epizody (8)
2006 Spolužáci (TV seriál)
The Class Celebrates an Anniversary (E11)
The Class Runs Into a Convenience Store (E10)
The Class Gives Thanks (E09)
další epizody (11)
Americký táta (TV seriál)
Iced, Iced Babies (S03E06)
The American Dad After School Special (S03E02)
2005 Related (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
'Twas the Night Before Christmas... Again (S02E06)
Enough (S02E05)
In the Dark (S02E03)
další epizody (4)
2003 Pitts, The (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Návrat hrdiny (S02E11)
2001 Smallville (TV seriál)
Rentgenové oči (S01E04)
Druhá šance (TV seriál)
Premiéra (S03E09)
2000 Machři a šprti (TV seriál)
Diskotéka a Dračí doupě (E18)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Matika a erotika (E05)
Alko a nealko (E02)
Rozjezd (E01)

Dokumentární

2008 Speechless (TV film)

Hudební videoklipy

2004 Jason Mraz - You and I Both (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Off Camera with Sam Jones (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(142)