foto

Lizzy Caplan

  • nar. 30.6.1982 (35 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Elizabeth Anne Caplan se narodila 30. června 1982 v kalifornském Los Angeles. Vyrůstala v židovské rodině se dvěma staršími sourozenci, Benem a Julií. Roku 2000 ukončila studium na prestižní Hamilton Academy of Music v L.A., mezi její spolužáky patří například i herec Emile Hirsch.

Svoji televizní kariéru započala úspěšně jako Sara v seriálu MACHŘI A ŠPRTI, poté následovaly epizodní role ve SMALLVILLE nebo ONCE AND AGAIN. Objevila se také v druhé sérii TRU CALLING jako Avery, v THE PITTS si zahrála Faith Pitt. V širším měřítku se však proslavila až jako středoškolačka Janis Ian v komedii PROTIVNÝ SPROSTÝ HOLKY. Roku 2006 přišla nabídka role v thrilleru podle Wesleyho Stricka, LOVE IS THE DRUG, kterou Lizzy přijala. Ještě v tomtéž roce začala spolupracovat na sitcomu SPOLUŽÁCI televize CBS, který ovšem skončil odvysíláním první série. Naposledy se objevuje ve sci-fi thrilleru MONSTRUM, její postava Marleny Diamond má dokonce vlastní profil na MySpace. V současnosti Lizzy natáčí romantickou komedii MY BEST FRIEND'S GIRL, kde hraje Ami, spolubydlící hlavní hrdinky Alexis, kterou ve filmu ztvární Kate Hudson.

Elizabeth bydlí v Hollywoodu, nějaký čas chodila s Matthew Perrym, hvězdou Přátel. Zbožňuje seriál Saved by the Bell a podle jeho hlavní hrdinky Lisy Turtle dokonce pojmenovala svou kočku.

Lucie "delaware" Kalousková

Herecká filmografie

Filmy

2018 Extinction
Party Down
2016 Podfukáři 2
Spojenci
2015 Byla to divoká noc
2014 Interview
2012 Frankie Go Boom
Holky na tahu
Marvel One-Shot: Item 47
Queens of Country
Žádost o ruku
2011 High Road
2010 Poslední boj Ransoma Pridea
Successful Alcoholics
To byl zítra flám
True Love (TV film)
127 hodin
2009 Imigranti
2008 Kamarádova holka
Monstrum
2007 Crashing
2006 Love Is the Drug
2004 Protivný sprostý holky
2003 Hardcore Action News
2002 Everybody's Doing It (TV film)
Orange County
2000 From Where I Sit (TV film)

TV seriály

2016 Masters of Sex (TV seriál)
The Eyes of God (S04E10)
Night and Day (S04E09)
Topeka (S04E08)
další epizody (10)
2015 Masters of Sex (TV seriál)
Full Ten Count (S03E12)
Party of Four (S03E11)
Through a Glass, Darkly (S03E10)
další epizody (12)
2014 Masters of Sex (TV seriál)
The Revolution Will Not Be Televised (S02E12)
One for the Money, Two for the Show (S02E11)
Below the Belt (S02E10)
další epizody (12)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Masters of Sex (TV seriál)
Manhigh (S01E12)
Phallic Victories (S01E11)
Fallout (S01E10)
další epizody (12)
2012 Nová holka (TV seriál)
Surovec (S01E14)
Svátek zamilovaných (S01E13)
Nemá mě ráda (S01E11)
další epizody (4)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Staneš se mou smrtí (S01E12)
Milovat znamená pohřbít (S01E11)
Nechci to slyšet (S01E10)
další epizody (6)
2006 Spolužáci (TV seriál)
2005 Americký táta (TV seriál)
Related (TV seriál)
2003 Pitts, The (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
1999 Machři a šprti (TV seriál)

Dokumentární

2008 Speechless (TV film)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Off Camera with Sam Jones (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace