foto

Kazimiera Utrata

  • nar. 5.7.1932
    Varšava, Województwo mazowieckie, Polsko
  • zem. 12.8.2018 (86 let)
    Varšava, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kochanie, chyba cię zabiłem
2008 Stary człowiek i pies
1997 Przystań
1991 Panny i wdowy
1990 Chwila II
Mów mi Rockefeller
1989 Galimatias, czyli kogel-mogel II
Rififi po sześćdziesiątce (TV film)
1985 Milosc z listy przebojów
Žena v klobouku
1984 Přízrak
1983 Penzionát paní Latterové
Punkty za pochodzenie
1981 Droga (TV film)
Maskot
1980 Kluk nebo holka?
1979 Skradziona kolekcja
1978 Granica
Nebožtík za oceánem
1975 Awans
Čtvrtletní bilance
1972 Szklana kula
1969 Lov na mouchy
1961 Szampan

TV seriály

2000 Anna Karenina (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1987 Ballada o Januszku (TV seriál)
Śmieciarz (TV seriál)
1979 W słońcu i w deszczu (TV seriál)
1978 Toša a Tomek (TV seriál)
1977 Układ krążenia (TV seriál)
1976 Wakacje (TV seriál)
Zezem (TV seriál)
1975 Ředitelé (TV seriál)
1974 Ile jest życia (TV seriál)
1965 Barbara i Jan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace