foto

Jennifer Jason Leigh

  • nar. 5.2.1962 (57 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (24)

<< předchozí 1 2

Herecká filmografie

Filmy

2020 Possessor
2018 Annihilation
Mladý gangster
2017 Amityville: Probuzení
Dobrý časy
2016 LBJ
Morgan
2015 Anomalisa
Osm hrozných
2014 Me
Open (TV film)
Vítejte u mě
2013 Hateship Loveship
Jake a Jake
Kouzlo přítomného okamžiku
Moment, The
Zbav se svých miláčků
2010 Greenberg
2008 Synecdoche, New York
2007 Svatba podle Margot
2005 I slova zabíjí
Svěrací kazajka
2004 Hvězda
Mechanik
Palindromy
2003 Piková trojka
2002 Arnoldovy patálie
Crossed Over (TV film)
Road to Perdition
2001 Muž, který nebyl
Nepovedený večírek
The Quickie
2000 Král je živ
Vynechané stránky
1999 Spawn 3: Ultimate Battle
eXistenZ
1998 Milostný dopis (TV film)
Válka v Zálivu (TV film)
1997 Agnieszka Holland On the Set (TV film)
On the Set of 'Washington Square' (TV film)
Prokletá farma
Washingtonovo náměstí
1996 Bastard Out of Carolina
Kansas City
1995 Dolores Claiborneová
Georgia
1994 Mrs. Parker a začarovaný kruh
Záskok
1993 Prostřihy
1992 Prom, The
Spolubydlící
1991 Oheň
Opojení
Pokřivená srdce
1990 Miami Blues
Partners in Life (TV film)
Pohřben zaživa (TV film)
1989 Poslední útěk do Brooklynu
Velkofilm
1988 Srdce půlnoci
1987 Sestry
Under Cover
1986 Mužský klub
Picnic (TV film)
Stopař
1985 Maso a krev
1984 Grandview USA
1983 Bílá orchidej (TV film)
Have You Ever Been Ashamed of Your Parents? (TV film)
Snadný zisk
1982 The First Time (TV film)
Zlaté časy na Ridgemont High
Špatné je dobré
1981 Best Little Girl in the World, The (TV film)
Cizí oči
I Think I'm Having a Baby (TV film)
Jak zemřel Randy Webster (TV film)
1980 Angel City (TV film)
1978 Young Runaways, The (TV film)
1976 Rozsudek

TV seriály

2018 Patrick Melrose (TV seriál)
Nakonec (E05)
Mateřské mléko (E04)
Jistá naděje (E03)
další epizody (5)
Atypical (TV seriál)
Ernest Shackleton's Rules for Survival (S02E10)
Ritual-licious (S02E09)
Living at an Angle (S02E08)
další epizody (10)
2017 Atypical (TV seriál)
The Silencing Properties of Snow (S01E08)
I Lost My Poor Meatball (S01E07)
The D-Train to Bone Town (S01E06)
další epizody (8)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Epizoda 16 (S03E16)
Epizoda 15 (S03E15)
Epizoda 13 (S03E13)
další epizody (6)
2012 Pomsta (TV seriál)
Pokání (S02E07)
Iluze (S02E06)
Odpuštění (S02E05)
další epizody (6)
Tráva (TV seriál)
Pět mil od Yetzer Hara (S08E08)
Pohyb (S08E07)
Alosaurus zničí zámek (S08E06)
další epizody (8)
2011 Tráva (TV seriál)
Rozdat si to s ní, nerozdat si to s ní (S07E13)
Kvalitativní prostorové uvažování (S07E12)
Maso jíme jen rukama (S07E05)
další epizody (5)
2010 Tráva (TV seriál)
Do Moskvy, a rychle (S06E09)
2009 Tráva (TV seriál)
Su-Su-Sucio (S05E03)
Mačety až nahoru (S05E02)
2001 Frasier (TV seriál)
Dvoutisícovka (S09E08)
1998 Herkules (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
I Remember Mono (S02E14)
1997 Spawn (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2008 Speechless (TV film)
2005 Machinist: Breaking the Rules, The
2002 Film o filmu: Road to Perdition (TV film)
Searching for Debra Winger
2001 Anatomy of a Scene (TV seriál)
1999 The Directors (TV seriál)
1994 Would You Kindly Direct Me to Hell?: The Infamous Dorothy Parker (TV film)
1993 Luck, Trust & Ketchup: Robert Altman In Carver Country
1990 Moving Pictures (TV seriál)
1983 Making of 'Easy Money', The (TV film)

Hudební videoklipy

1998 Who Cares a Lot?: The Greatest Videos (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2016 Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(75)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace