foto

Mason Dye

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Are You My Son? (TV film)
2017 Hunter's Cove
Truth or Dare (TV film)
2016 Natural Selection
Vanished: Left Behind - Next Generation
2015 Nevlastní dcera
2014 Květiny v podkroví (TV film)

TV seriály

2019 Bosch (TV seriál)
Creep Signed His Kill (S05E10)
Hold Back the Night (S05E09)
The Wisdom of the Desert (S05E07)
další epizody (7)
2016 Roommates (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Zákon rodiny (S05E09)
2014 Pan kritik (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Sirotci (S04E06)
Lidská bomba (S04E05)
Mecenáš (S04E04)
další epizody (4)
2012 Secret Diary of an American Cheerleader (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Chelsea Lately (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky