foto

Ann Sidney

  • nar. 1944
    Poole, Dorset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Treasure of the Amazon
1984 Vultures
1979 The Plank (TV film)
1970 Představení
1968 Sebastian

TV seriály

1998 All Saints (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
Are You Being Served? (TV seriál)
Cold Store (S03E04)
1973 Ryan (TV seriál)
1972 Birds in the Bush (TV seriál)
1971 Spyforce (TV seriál)
1967 Seven Deadly Virtues (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky