foto

Šóno Hajama

  • nar. 19.12.1995 (23 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Neko to džíčan
Ninkjó gakuen
2018 Koi wa amegari no jó ni
2017 Kjó no Kira-kun
Šunkašútó monogatari
2016 Aozora Yell
Azumi Haruko wa jukue fumei
Džúdžika
Koto
2015 Ashita ni nareba
Nacu no hi, kimi no koe
Nagareboši ga kieta uči ni
Shinda me wo shita Shônen
Summer Stalker Blues (TV film)
Tadaší basu no miwakekata
2014 Kawaki
Koi ni Tsukimono
Shanti Days: 365 niči, šiawase na kokjú
Čónórjoku kenkjúbu no sannin
2013 GTO: New Year's Special (TV film)
2012 GTO Aki mo Oni Abare Supesharu! (TV film)
Totecheeta Chikicheeta

TV seriály

2019 Gosaigjó (TV seriál)
Strawberry Night Saga (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
další epizody (11)
2018 Monte Cristo haku: karei naru fukušú (TV seriál)
Tómei na jurikago (TV seriál)
7niči kan no inoči (E10)
Tómei na ko (E09)
Ninputači no fuan (E08)
další epizody (10)
2017 Bokutači ga jarimašita (TV seriál)
Curibaka nišši Season 2: Šinmai šain Hamasaki Densuke (TV seriál)
Seto'ucumi (TV seriál)
Tocuzen desuga, ašita kekkon šimasu (TV seriál)
2016 Shi Hei (TV seriál)
The Osaka Loop (TV seriál)
2015 Curibaka nišši (TV seriál)
Mare (TV seriál)
2014 Aoihonoo (TV seriál)
Buddy Complex: Kankecu hen – Ano sora ni kaeru mirai de (TV seriál)
N no Tame ni (TV seriál)
Nazo no Tenkosei (TV seriál)
Owaranai monogatari (TV seriál)
Owaranai monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky