foto

Kate Jackson

  • nar. 29.10.1948 (71 let)
    Birmingham, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Perfect Suspect, The (TV film)
2004 Bez výčitek
Larceny
2003 Zázrační pejsci (TV film)
2001 Matčino svědectví (TV film)
2000 Satanova vyšší dívčí (TV film)
1998 Error in Judgment
Sladké lži (TV film)
1997 What Happened to Bobby Earl? (TV film)
1996 Kidnapping in the Family, A (TV film)
Panika v oblacích (TV film)
Vražda na stezce Iditarod Trail (TV film)
1995 Silence of Adultery, The (TV film)
1994 Justice in a Small Town (TV film)
Ozbrojený a nevinný (TV film)
1993 Arly Hanks (TV film)
Empty Cradle (TV film)
Shrine of Lorna Love, The (TV film)
Úplné bezvětří 2 (TV film)
1992 Ničitel (TV film)
Černá smrt (TV film)
1990 Návrat neznámého (TV film)
1989 Zajíček
1983 Listen to Your Heart (TV film)
1982 Making Love
1981 Dirty Tricks
Inmates: A Love Story (TV film)
Thin Ice (TV film)
1979 Topper (TV film)
1977 Hromy a blesky
James at 15 (TV film)
1976 Charlieho andílci (TV film)
Death at Love House (TV film)
1975 Death Scream (TV film)
1974 Death Cruise (TV film)
Killer Bees (TV film)
1973 Satan's School for Girls (TV film)
1972 Limbo
New Healers, The (TV film)
1971 Night of Dark Shadows

TV seriály

2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Zlodějská čest (S02E20)
2006 Americký táta (TV seriál)
Tears of a Clooney (S02E16)
Griffinovi (TV seriál)
Tajná aféra (S04E23)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Higher Calling (S05E21)
In Plain View (S05E20)
2002 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
It's a Hot, Hot, Hot, Hot Christmas (S07E09)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Polibek (S01E03)
1988 Baby Boom (TV seriál)
1987 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Khrushchev List (S04E22)
A Matter of Choice (S04E21)
Suitable for Framing (S04E20)
další epizody (11)
1986 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Santa's Got a Brand New Bag (S04E11)
Need to Know (S04E10)
The Man Who Died Twice (S04E09)
další epizody (21)
1985 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Fast Food for Thought (S03E12)
The Wrong Way Home (S03E11)
Flight to Freedom (S03E10)
další epizody (24)
1984 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Three Faces of Emily (S02E11)
Playing Possum (S02E10)
A Class Act (S02E09)
další epizody (22)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Long Christmas Eve (S01E11)
Sudden Death (S01E10)
Saved by the Bells (S01E09)
další epizody (11)
1977 Charlieho andílci (TV seriál)
The Blue Angels (S01E22)
Angels at Sea (S01E21)
I Will Be Remembered (S01E20)
další epizody (10)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Angels on Wheels (S01E12)
The Seance (S01E11)
Consenting Adults (S01E10)
další epizody (12)
1972 The Rookies (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)

Dokumentární

2015 Americká 70. léta (TV seriál) - a.z.
2008 House of Harrington - a.z.
2002 Charlie's Angels: TV Tales (TV film)
2000 Headliners & Legends: Farrah Fawcett (TV film)
The 70s: The Decade That Changed Television (TV film)
1996 Dark Shadows 30th Anniversary Tribute
1991 Dark Shadows: Behind the Scenes
1982 Cycling Through China

Režijní filmografie

TV seriály

1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)

Host