foto

Paco Manzanedo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Seattle
2017 Obsese
2016 Únos
2015 Jingle
2014 REC 4: Apokalypsa
2013 Labužníci
2011 La presencia
1999 Flores de otro mundo

TV seriály

2020 Desaparecidos (TV seriál)
Valeria (TV seriál)
Molo (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2019 Molo (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2017 Perdóname, Señor (TV seriál)
Servir y proteger (TV seriál)
Ministerstvo času (TV seriál)
Tiempo de conquista (S03E08)
2013 Borgia (TV seriál)
Sedm žalů (S02E11)
2012 Todo es posible en el bajo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky