foto

Lech Łotocki

  • nar. 25.8.1947 (71 let)
    Poznaň, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Smoleńsk
Spojené státy lásky
2014 Bohové
Kameny na pevnost
Mezi námi dobrý
2013 Był sobie dzieciak
Běž, chlapče, běž
Heavy Mental
Sęp
2012 Ať žije Bělorusko!
2009 Jánošík - Pravdivá historie
2008 Jahodové víno
2005 Persona non grata
2001 100 minut prázdnin (TV film)
Zaklínač
2000 Moja Angelika
Poslední mise
1999 Na koniec świata
1996 Poznaň 56
1995 Gracze
Tisíce
1993 Tu stoję...
1989 Virtuti (TV film)
1978 ... Gdziekolwiek jestes, panie prezydencie ...
1977 Akce u Arzenálu
1976 Krátký život
1974 Godzina szczytu
1973 Z druhé strany duhy
1970 Szkice warszawskie
1967 Ojciec (TV film)

TV seriály

2018 Oslněni světlem (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S07E08)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S06E11)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S04E09)
Episode 1 (S03E01)
Głęboka woda (TV seriál)
Solistka (S02E04)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál) - herec, a.z.
Ciri (E13)
Svatyně Melitele (E09) - a.z.
Učednická léta (E02)
další epizody (4)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
Marzenia do spełnienia (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
Sukces (TV seriál)
1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Miss Policji - część II (E37)
Miss Policji - część I (E36)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
1994 Spółka rodzinna (TV seriál)
1989 Gdańsk 39 (TV seriál)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace