foto

Mira Kivilä

  • nar. 4.5.1965 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Linnan juhlat (TV film)
2015 Vasen ja oikea (TV film)
2008 Päätalo
Suuri performanssi (TV film)
2000 Autobus sebevrahů
Sano Oili vaan (TV film)
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1999 Dirlandaa (TV film)
1998 Jari Tervon Poliisin poika (TV film)
1997 Kypärä
1996 Huomenta Ilona, hyvästi (TV film)
1992 Taivaan kukka (TV film)
1990 Ystävät, toverit

TV seriály

2003 Sisaret (TV seriál)
2000 Dirlandaa (TV seriál)
Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Raid (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (9)
1999 Ratikka-Raimo (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
Tunteen palo (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1996 Lämminveriset (TV seriál)
Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Kohtaamiset ja erot (TV seriál)
1991 Matkalaukkukostaja (TV seriál)

Dokumentární

2004 Teatterielämää (studentský film)

Host

TV pořady

1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace