foto

Jan Tadeusz Stanisławski

  • nar. 26.1.1936
    Volodymyr-Volynskyj, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 21.4.2007 (71 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Dwa księżyce
Malá apokalypsa
1987 Komediantka
1986 C.k. dezertéři
Lucyna (TV film)
1985 Milosc z listy przebojów
1971 Milion za Laure
1960 Šilhavé štěstí

TV seriály

1999 Trędowata (TV seriál)
1982 Życie Kamila Kuranta (TV seriál)
1976 Zezem (TV seriál)
1975 Trzecia granica (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1999 Trędowata (TV seriál)
1976 Zezem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky