foto

Kim Poirier

  • nar. 6.2.1980 (40 let)
    Drummondville, Quebec, Kanada

Biografie

Kim se narodila ve městečku Drummondville ve státě Quebec v Kanadě. Rodiče ji už narození učili mluvit anglicky i francouzsky, takže oba jazyky plynně od malička ovládá. Ve dvou letech se s rodinou přestěhovali do Toronta v Ontariu. V tomto městě také Kim započala svou kariéru.

Dodnes si vyzkoušela jaké je to být herečkou, zpěvačkou, tanečnicí, moderátorkou kabelové televize a jako poslední práci si vyzkoušela jaké je to být producentkou filmu. Hlavní zásluhu v tomto uměleckém snažení měla její maminka. Už od raného dětství brala Kim na nejrůznější konkurzy na reklamy a komparz do filmu. Ještě předním než dosáhla 15 let, měla na svém kontě, mimo jiné, už více než 30 televizních reklam. Svou největší hereckou příležitost získala rolí Moniky v trháku ÚSVIT MRTVÝCH.

Eldauf

Herecká filmografie

Filmy

2016 Night Wings
2015 No Solicitors
2014 Shhh
2013 No Ordinary Hero: The SuperDeafy Movie
2012 Žena z mých snů
2011 Normal (TV film)
Silent But Deadly
2010 Foodland
2007 Návnada 2: Svádění (TV film)
Svatební přání (TV film)
2005 Archer, The
2004 Návnada
Úsvit mrtvých
2002 Americké psycho 2
Krysy (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Dělej, že ji nevidíš (TV film)
2001 Ponorka v ohrožení (TV film)
2000 Králové sexu (TV film)
1998 Nahé město: Poslední soud (TV film)

TV seriály

2011 The Exes (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Souboj Titanů (S04E17)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Země zítřka (S04E13)
2009 Heuréka – město divů (TV seriál)
Vítej zpátky, Cartere (S03E09)
2001 Largo (TV seriál)
Paradise Falls (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Pod zemí/Domnělá paže (S01E07)

Dokumentární

2006 Space Top 10 Countdown (TV seriál)
2002 HypaSpace (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky