foto

Eisi Gulp

  • nar. 3.11.1955 (64 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Toni, männlich, Hebamme – Sündenbock (TV film)
2019 Leberkäsjunkie
Roland Rebers Todesrevue
Schmucklos
2018 Bier Royal (TV film)
Matula - Der Schatten des Berges (TV film)
Sauerkrautkoma
Tony a Julie 1 (TV film)
2017 Austreten
Grießnockerlaffäre
2016 Schweinskopf al dente
Vítejte u Hartmannů
2015 Storno - Todsicher versichert (TV film)
Taxi
2014 Die reichen Leichen. Ein Starnbergkrimi (TV film)
Göttliche Funken (TV film)
Landauer - Der Präsident (TV film)
Superega
Tatort - Der Eskimo
Winterkartoffelknödel
2013 Dampfnudelblues
Der Tunnelraub von Berlin (TV film)
Neue Adresse Paradies (TV film)
2012 Místo činu: Mnichov - Hluboký spánek (TV film)
Trans Bavaria
2011 Föhnlage. Ein Alpenkrimi (TV film)
Hvězdné tolary (TV film)
2010 Der Atem des Himmels
Svatá země tyrolská
2009 Medvěd na útěku (TV film)
2008 Das Beste kommt erst (TV film)
Ohnmacht (TV film)
Räuber Kneißl
Tage wie Jahre
2007 Místo činu: Mnichov - Chlapec za oknem (TV film)
Svědectví vraždy: Láska kvete v každém věku (TV film)
Svědectví vraždy: Mrtvý v prádelně (TV film)
Svědectví vraždy: Na zdraví! (TV film)
Svědectví vraždy: Otázka cti (TV film)
2006 Deutschmänner (TV film)
Franziskas Gespür für Männer (TV film)
Polizeiruf 110 - Er sollte tot... (TV film)
Svědectví vraždy: Mlčeti zlato (TV film)
Svědectví vraždy: Neobvyklý podezřelý (TV film)
Svědectví vraždy: Nový život (TV film)
Svědectví vraždy: Ztracená láska (TV film)
2001 Tabloid
2000 Schweigen ist Gold (TV film)
1997 Aber ehrlich!
1993 Der Fall Lucona
1992 Engel für Felix, Ein
Herr Ober!
Mladí detektivové: Dračí oko
1989 Frau für Alfie, Eine
1988 Fridolins Heimkehr
1986 Doppelstecker (TV film)
Miko - aus der Gosse zu den Sternen
1985 Fridolin (TV film)
Im Innern des Wals
Zuckerbaby

TV seriály

2020 Oktoberfest 1900 (TV seriál)
2015 Soko Vídeň (TV seriál)
Alles wird gut (S11E06)
2014 München Mord (TV seriál)
Wir sind die Neuen (E01)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Ženská k pohledání (E01)
2007 Soko Vídeň (TV seriál)
Ein mörderischer Preis (S03E07)
Otec Braun (TV seriál)
Boží znamení (E10)
V podezření (TV seriál)
Das Geld anderer Leute (E10)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Sioux City (S06E03)
1999 Pumuckls Abenteuer (TV seriál)
1993 Liebe ist Privatsache (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Pension Corona (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky