foto

Eisi Gulp

  • nar. 3.11.1955 (63 let)
    Mnichov, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bier Royal (TV film)
Matula - Der Schatten des Berges (TV film)
Sauerkrautkoma
Tonio & Julia - Kneifen gilt nicht (TV film)
2017 Austreten
Grießnockerlaffäre
2016 Schweinskopf al dente
Vítejte u Hartmannů
2015 Storno - Todsicher versichert (TV film)
Taxi
2014 Die reichen Leichen. Ein Starnbergkrimi (TV film)
Göttliche Funken (TV film)
Landauer - Der Präsident (TV film)
Superega
Tatort - Der Eskimo
Winterkartoffelknödel
2013 Dampfnudelblues
Der Tunnelraub von Berlin (TV film)
München Mord – Wir sind die Neuen (TV film)
Neue Adresse Paradies (TV film)
2012 Místo činu: Mnichov - Hluboký spánek (TV film)
Trans Bavaria
2011 Föhnlage. Ein Alpenkrimi (TV film)
Hvězdné tolary (TV film)
Rozmarné jaro: Ženská k pohledání (TV film)
2010 Der Atem des Himmels
Svatá země tyrolská
2009 Medvěd na útěku (TV film)
2008 Das Beste kommt erst (TV film)
Ohnmacht (TV film)
Räuber Kneißl
Tage wie Jahre
2007 Místo činu: Mnichov - Chlapec za oknem (TV film)
Pfarrer Braun - Ein Zeichen Gottes (TV film)
Svědectví vraždy: Láska kvete v každém věku (TV film)
Svědectví vraždy: Mrtvý v prádelně (TV film)
Svědectví vraždy: Na zdraví! (TV film)
Svědectví vraždy: Otázka cti (TV film)
Unter Verdacht - Das Geld anderer Leute (TV film)
2006 Deutschmänner (TV film)
Franziskas Gespür für Männer (TV film)
Polizeiruf 110 - Er sollte tot... (TV film)
Svědectví vraždy: Mlčeti zlato (TV film)
Svědectví vraždy: Neobvyklý podezřelý (TV film)
Svědectví vraždy: Nový život (TV film)
Svědectví vraždy: Ztracená láska (TV film)
2001 Big Ben - Sioux City (TV film)
Tabloid
2000 Schweigen ist Gold (TV film)
1997 Aber ehrlich!
1993 Der Fall Lucona
1992 Engel für Felix, Ein
Herr Ober!
Mladí detektivové: Dračí oko
1989 Frau für Alfie, Eine
1988 Fridolins Heimkehr
1986 Doppelstecker (TV film)
Miko - aus der Gosse zu den Sternen
1985 Fridolin (TV film)
Im Innern des Wals
Zuckerbaby

TV seriály

2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Frühling (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
1993 Liebe ist Privatsache (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Pension Corona (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace