foto

Kathryn Zenna

  • nar. 25.2.1971 (47 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Untogether
2013 Port Hope (TV film)
2010 Ramona
2008 Sex a lži města hříchu: Skandál Teda Biniona (TV film)
2005 Love Is Work
2003 Cesta k ledu (TV film)
Vojákova dívka (TV film)
2002 Chicago
Muž, který prodal Ameriku (TV film)
2001 Getting In
1999 Jak přichází láska (TV film)
1998 Jack & Jill
1997 Shake, Rattle and Roll

TV seriály

2014 Extant (TV seriál)
Incursion (S01E08)
More in Heaven and Earth (S01E07)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2007 Bratři a sestry (TV seriál)
Matriarchát (S01E23)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
2004 Show Me Yours (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Train 48 (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Tracker (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace