foto

Alexandra Rapaport

  • nar. 26.12.1971 (47 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Johan Falk: Tyst diplomati
LasseMajas detektivbyrå - Stella Nostra
Mizející kouzelník Dirk Ohm
2012 Hon
2011 Korunovační klenoty
Tenkrát na Phuketu
2009 Sommaren med Göran
2008 Irene Huss - Noční vizita
Selma (TV film)
2006 Inga tårar
2003 Järnvägshotellet (TV film)
Picknick på kyrkogården
2001 Hem ljuva hem
Känd från TV
Livvakterna
Om inte
See Me
1999 Myrkrahöfðinginn
Tsatsiki, maminka a policajt
1996 Ellinors bröllop

TV seriály

2018 Kielergata (TV seriál)
Springfloden (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (7)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S06E04)
Ve špatné společnosti (S06E03)
Ve jménu pravdy (S06E02)
další epizody (4)
2017 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2016 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 2 (S01E02)
The Team (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Das Mädchen und der Tod (E18)
2014 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2013 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2012 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2010 Drottningoffret (TV seriál)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2008 Kungamordet (TV seriál)
2007 Kodenavn Hunter (TV seriál)
2006 Kronprinsessan (TV seriál)
Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
2005 Medicinmannen (TV seriál)
2003 Talismanen (TV seriál)
2000 Herr von Hancken (TV seriál)
1998 Jobbet och jag (TV seriál)
1997 OP7 (TV seriál)
1996 Nudlar och 08:or (TV seriál)
1985 Det blåser på månen (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace