foto

Andy Goddard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Six Minutes to Midnight
2016 Způsob vraždy
2014 Rozzářit hvězdy
2008 Pán času: Další doktor (TV film)
2006 Outsiders, The (TV film)
2003 Taggart: Nový život (TV film)
Taggart: Zkažená krev (TV film)
1998 Little Sisters

TV seriály

2019 Carnival Row (TV seriál)
Unaccompanied Fae (E06)
Grieve No More (E05)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Nora Inu (S01E07)
Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Hlavní ingredience (S02E10)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Zastav velkého šéfa (S01E12)
The Punisher (TV seriál)
Na mušce (S01E07)
Kandahár (S01E03)
2016 Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Manifest (S01E07)
The Level (TV seriál)
Daredevil (TV seriál)
Jenom lítost (S02E06)
2013 Drákula (TV seriál)
Rozbřesk věčné noci (E04)
Kupčení s osudem (E03)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Záchrana Henryho (S03E09)
2012 Panství Downton (TV seriál)
A Journey to the Highlands (S03E09)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
2011 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 3 (S02E03)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Deal (S05E06)
2010 Vyděděnci (TV seriál)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Skeletons (S04E06)
ID (S04E01)
Survivor (S03E05)
další epizody (6)
2009 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Unsafe (S01E04)
Unloved (S01E02)
2008 Torchwood (TV seriál)
A Day in the Death (S02E08)
Dead Man Walking (S02E07)
Adam (S02E05)
další epizody (4)
2006 Torchwood (TV seriál)
Combat (S01E11)
Countrycide (S01E06)
2005 Pán času (TV seriál)
Twisted Tales (TV seriál)
2004 Hex (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2001 Stacey Stone (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1997 Macbeth

Dokumentární

2006 Torchwood Declassified (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky