foto

Andy Goddard

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 A Kind of Murder
2014 Rozzářit hvězdy
2006 Outsiders, The (TV film)
2003 Taggart: Nový život (TV film)
Taggart: Zkažená krev (TV film)
1998 Little Sisters

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
Nora Inu (E07)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Bar the Big Boss (E12)
The Punisher (TV seriál)
Crosshairs (E07)
Kandahar (E03)
2016 Luke Cage (TV seriál)
Manifest (S01E07)
The Level (TV seriál)
Daredevil (TV seriál)
Regrets Only (S02E06)
2013 Drákula (TV seriál)
Rozbřesk věčné noci (E04)
Kupčení s osudem (E03)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Záchrana Henryho (S03E09)
2012 Panství Downton (TV seriál)
A Journey to the Highlands (S03E09)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
2011 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 3 (S02E03)
2010 Vyděděnci (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
Unloved (S01E02)
2008 Torchwood (TV seriál)
A Day in the Death (S02E08)
Dead Man Walking (S02E07)
Adam (S02E05)
další epizody (4)
2006 Torchwood (TV seriál)
Combat (S01E11)
Countrycide (S01E06)
2005 Pán času (TV seriál)
Twisted Tales (TV seriál)
2004 Hex (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
2001 Stacey Stone (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1997 Macbeth

Dokumentární

2006 Torchwood Declassified (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace