foto

Críspulo Cabezas

  • nar. 1981
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Linko
REC 4: Apokalypsa
2005 Mundo alrededor, El
2004 El despropósito
¡Hay motivo!
1998 Barrio

TV seriály

2018 La catedral del mar (TV seriál)
Condenado (E08)
Venganza (E07)
No somos como ellos (E05)
další epizody (5)
2015 Apaches (TV seriál)
2012 Don de Alba, El (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace