foto

Emilio Buale

  • nar. 26.11.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Black Beach
2019 Díra
Una noche cualquiera
2018 ¡Oh Mamy Blue!
2017 Call TV
2016 Backseat Fighter
2015 Palmeras en la nieve
2014 REC 4: Apokalypsa
2013 Subterráneo
2012 Mixto
2011 Black Brown White
Kapitán Trueno a Svatý grál
Área de descanso
2009
2005 Chantal Lis
2004 Semen, una historia de amor
2003 Ilegal
2001 Mi hijo Arturo
Salvajes
2000 Adiós con el corazón
1996 Bwana

TV seriály

2020 Madres. Amor y vida (TV seriál)
2014 Cuéntame un cuento (TV seriál)
2012 Don de Alba, El (TV seriál)
Fuga, La (TV seriál)
2010 Museo Coconut (TV seriál)
2008 Cazadores de hombres (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2003 Código fuego (TV seriál)
Los Serrano (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky