foto

Mariano Venancio

  • nar. 1947
    Salamanca, Castilla y León, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Conducta animal
Rodokmen krve
Sobre ruedas
2015 Barcelona, nit d'hivern
2014 Agenti Dementi
Palabras de dioses
REC 4: Apokalypsa
2011 17 hodin
2010 El orden de las cosas
Lope - Nezkrotný básník
2008 Agenti dementi 2
Camino
2004 Tánger
2003 Agenti dementi
2001 Dobrotivé nebe
1998 La hora de los valientes
1991 Taberna fantástica, La
1980 Mocný vliv měsíce
1975 Zorrita Martínez

TV seriály

2020 El pueblo (TV seriál)
La boda de mi mejor boñigo (S02E08)
Antarkarana (S02E07)
Pongamos que hablo de Madrid (S02E06)
další epizody (7)
2018 Mira lo que has hecho (TV seriál)
2017 Ministerstvo času (TV seriál)
Tiempo de esplendor (S03E05)
2011 Homicidios (TV seriál)
2010 Adolfo Suárez (TV seriál)
Karabudjan (TV seriál)
2009 De repente, los Gómez (TV seriál)
2008 Guante blanco (TV seriál)
Plutón B.R.B. Nero (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1996 Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky