foto

Mariano Venancio

  • nar. 1947
    Salamanca, Castilla y León, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Barcelona, nit d'hivern
2014 Agenti Dementi
Palabras de dioses
[REC] 4: Apocalipsis
2011 17 hodin
2010 Lope
2008 Agenti dementi 2
Camino
2004 Tánger
2003 Agenti dementi
2001 Dobrotivé nebe
1998 La hora de los valientes
1991 Taberna fantástica, La
1980 Poderoso influjo de la luna, El
1975 Zorrita Martínez

TV seriály

2011 Homicidios (TV seriál)
2010 Adolfo Suárez (TV seriál)
Karabudjan (TV seriál)
2009 De repente, los Gómez (TV seriál)
2008 Guante blanco (TV seriál)
Plutón B.R.B. Nero (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Hermanas (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1996 Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace