foto

Dora van der Groen

  • nar. 10.3.1927
    Antverpy, Belgie
  • zem. 8.11.2015 (88 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 De ordening (TV film)
2002 Villa des roses
2001 Pauline a Paulette
2000 Mariken
1999 Film 1
1998 Blazen tot honderd
S.
Thuisfront (TV film)
1997 Leonie
Testament
1995 Antonia
1992 Minder dood dan de anderen
1991 Slečna Eline
1990 Late zomer (TV film)
1989 Jan Rap en z'n maat
Schietspoeldynastie, De (TV film)
Villa des roses (TV film)
1988 Kámen mudrců
Zonderlinge zielen (TV film)
1987 Dagboek van een oude dwaas
Havinck
Ultieme kerstverhaal, Het (TV film)
1985 De vulgaire geschiedenis van Charelke Dop (TV film)
Vluchtafstand (TV film)
Été provisoire, L'
1984 Aardwolf, De
Burgemeester van Veurne, De (TV film)
Jan zonder vrees
Levenslang (TV film)
Tantes (TV film)
1983 De vlaschaard
1982 Man van twaalf miljoen, De (TV film)
Nieuwe tehuis, Het (TV film)
Verleden, Het
1981 Wacht tot hij opbelt (TV film)
1980 De nieuwe Mendoza (TV film)
De verjaring (TV film)
Het is stil waar het nooit waait (TV film)
1979 Maria Spermalie (TV film)
Onweersvogel, De (TV film)
1977 Rubens, schilder en diplomaat
1976 De komst van Joachim Stiller
1975 Dokter Pulder zaait papavers
Keetje Tippel
Kind van de zon
Zonsverduistering (TV film)
1974 Bij gebrek aan bewijzen (TV film)
Dakota
1973 Camera sutra (of de bleekgezichten)
Het dwaallicht
1972 Rolande met de blés
Vrouwen naar het graf, De (TV film)
Warna (TV film)
1971 Ieder van ons
La maison sous les arbres
Malpertuis
1970 Haar Henry (TV film)
Man van God, Een (TV film)
1969 Lievevrouwbedstro (TV film)
Monsieur Hawarden
1967 Adieu Richard (TV film)
Dallas (TV film)
De zoemende muzikant (TV film)
Mandjes uit Mexico (TV film)
Moordenaar wordt verwacht, De (TV film)
1966 Regenmaker, De (TV film)
1959 Sekretärin, Die (TV film)
1958 Bruid der zee (TV film)
Geluk komt morgen, Het
1957 Wat doen we met de liefde?
1956 Vuur, liefde en vitaminen
1955 Meeuwen sterven in de haven
1945 Baas Ganzendonck

TV seriály

1997 Terug naar Oosterdonk (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)
Moeder, waarom leven wij? (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
Oog in oog (TV seriál)
1988 Klein Londen, Klein Berlijn (TV seriál)
Langs de kade (TV seriál)
Rivier waarin ik zwom, De (TV seriál)
1987 De dwaling (TV seriál)
1986 Adriaen Brouwer (TV seriál)
1983 Transport (TV seriál)
Willem van Oranje (TV seriál)
1980 Paradijsvogels, De (TV seriál)
1978 Dirk van Haveskerke (TV seriál)
1977 Tussen wal en schip (TV seriál)
1972 De vorstinnen van Brugge (TV seriál)
1969 Wij, heren van Zichem (TV seriál)
1966 Jeroom en Benzamien (TV seriál)
1963 Kat op de koord, De (TV seriál)
1961 Tijl Uilenspiegel (TV seriál)
1960 Geheim van Killary Harbour, Het (TV seriál)

Dokumentární

1999 Dichten... wat is dichten dan?

Režijní filmografie

Filmy

1982 Gloriant (TV film)
1980 Esmoreit (TV film)
1977 Lanceloet van Denemarken (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky