foto

Agnieszka Włodarczyk

  • nar. 13.12.1980 (40 let)
    Slawno, Polsko

Biografie

Tato, nyní především popová zpěvačka a pouze příležitostná herečka, se narodila ve městě Sławno, ležícím kousek od Baltského moře. Přelomový rok pro ni byl 1996, kdy si zahrála v představení Tyle miłości v divadle Studio Buffo, v muzikálu Metro a ve videoklipu Krzysztofa "K.A.S.A." Kasowského Reklama.

Její první filmová role přišla s filmem SARA, kde si zahrála hlavní roli s hvězdami polského filmu jako Cezary Pazura, či Bogusław Linda, kterého čeští diváci mohou znát z filmu KÁJÍNEK. Ve stejném roce také nastoupila do úspěšného komediálního seriálu 13 POSTERUNEK, kde hrála mladší sestru strážníka Czarka.

V roce 2007 vyhrála polskou obdobu televizní soutěže Superstar. V tom samém roce vydává své první album „Nie dla oka…“. Byla rovněž nominována na cenu Viva! o nejkrásnější polku. Fotila také pro Playboy, či polský pánský magazín CKM.

Martin "Caelos" Skuřok

Herecká filmografie

Filmy

2019 Diablo. Wyścig o wszystko
2012 Kac Wawa
2006 Job, czyli ostatnia szara komórka
2004 Už nikdy!
2002 Rób swoje, ryzyko jest twoje
Teorie relativity
2001 Poranek kojota
2000 Pierwszy milion
1997 Sára

TV seriály

2016 Druga szansa (TV seriál)
Wielkanoc (S01E08)
2008 Daleko od noszy (TV seriál)
Hotel pod kroplówką (S10E12)
2006 My Baby (TV seriál)
2005 Dziki 2. Pojedynek (TV seriál)
Pechowy kuzyn (E10)
Trafiony – zatopiony (E09)
Ufo w Bobrach (E08)
další epizody (10)
2004 Dziki (TV seriál)
Kryminalni (TV seriál)
Klub (S01E03)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Nowe pokolenie (E41)
Gwiazdy telewizji - część 1 (E39)
Abstrakcja (E38)
další epizody (17)
Plebania (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Niefortunny skok (S02E12)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Tylko dla dorosłych (E41)
Cudotwórcy (E39)
Koks (E38)
další epizody (21)
1997 13 posterunek (TV seriál)
Nowy komendant (E01)