foto

Mark Lwoff

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Armi elää!
Tuolla puolen
2014 Korso
Mainio herra Iloinen
The Swedish Moment
2013 Noc v betonu
2011 Hodný syn
2009 Výslech
2008 Luottomies
2002 Jouluaatto (studentský film)

TV seriály

2015 Napamiehet (TV seriál)

Dokumentární

2017 Perkele II - Kuvia Suomesta
2013 Kilpisjärvellä
2011 Yksinteoin 2
2010 Mannerheim - Jörn Donnerin kertomana (TV seriál)
Ohjaaja matkalla ihmiseksi - Mikko Niskasen tarina (TV seriál)
Sodankylä ikuisesti (TV seriál)
2006 Digitus Minimus (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2014 The Swedish Moment

Herecká filmografie

Filmy

1997 Sairaan kaunis maailma

Dokumentární

2003 Paha parempi Raid (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace