foto

Jerzy Tkaczyk

  • nar. 17.9.1923
    Lécluse, Francie
  • zem. 22.3.2006 (82 let)
    Skolimów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 1968. Szczesliwego Nowego Roku
1990 Jan Kiliński (TV film)
1989 Urodzony po raz trzeci (TV film)
1987 Misja specjalna
Zygfryd
1983 Fachowiec (TV film)
Na odsiecz Wiedniowi
1977 Akce u Arzenálu
1976 Zachraňte město
1972 Jak daleko stad, jak blisko
1971 Prsten kněžny Anny
1967 Paryż - Warszawa bez wizy

TV seriály

1987 Śmieciarz (TV seriál)
1979 Do krwi ostatniej (TV seriál)
1977 Układ krążenia (TV seriál)
1975 Ředitelé (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky