foto

Angela Walsh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Nowhere Boy
1999 Shockers: Dance (TV film)
1993 Muž, který plakal (TV film)
1991 Blonde Fist
1990 Najal jsem si vraha
1988 Vzdálené hlasy, klidné životy

TV seriály

1993 Inspektor Taggart (TV seriál)
Nástroj spravedlnosti (S10E01)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
The Detective (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace