foto

Michael O'Hagan

  • nar. 1944
    Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Crossmaglen
2009 Podnájemník
2007 After Midnight
Marco Polo (TV film)
2002 Zákeřný lék
2000 Kouzelníci
Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)
1999 Konec světa
1998 Bohové a monstra
Mrtvý na univerzitě
1997 Big City Blues
Nebezpečná rychlost 2: Zásah
Půlnoc v zahradě dobra a zla
River Made to Drown In
1995 Nebezpečná dáma
1993 Belfry (TV film)
1990 Najal jsem si vraha
Shoot to Kill (TV film)
1988 Nevyřešený případ
1984 Vlákna (TV film)
1983 Znamení čtyř (TV film)
1980 Murphy's Stroke (TV film)
1979 Kdo bručí v base
Nightingale Sang in Berkeley Square, A
1978 Urvi co můžeš
1977 Squeeze, The
1974 Our Cissy

TV seriály

2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Studená fronta (S01E10)
1997 Night Man (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Die Kinder (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1988 Crossfire (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Super Gran (TV seriál)
The Detective (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Cold Warrior (TV seriál)
Mr. Palfrey of Westminster (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
The Tripods (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Into the Labyrinth (TV seriál)
Smuggler (TV seriál)
1980 Buccaneer (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Accident (TV seriál)
Fallen Hero (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Scorpion Tales (TV seriál)
Spearhead (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
The Carnforth Practice (TV seriál)
1973 Picture of Katherine Mansfield, A (TV seriál)
1972 Harriet's Back in Town (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace