foto

Marcin Hycnar

  • nar. 18.1.1983 (36 let)
    Tarnov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Piłsudski
Solid Gold
2017 Horace Vernet: Bitwa pod Samosierrą
Volta
2013 Walesa: člověk naděje
2008 Drzazgi
2007 Ogród Luizy

TV seriály

2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Gniazdo bocianie (S02E09)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S05E05)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 10 (S04E10)
další epizody (6)
Czas honoru (TV seriál)
Zakładniczka (S06E07)
Dzieci wojny (S06E06)
Paczka z Berlina (S06E05)
další epizody (6)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace