foto

Liza Arzamasova

  • nar. 17.3.1995 (23 let)
    Moskva, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ljubovnicy
Sergej Prokofjev (divadelní záznam)
2017 Naparnik
2015 72 časa
2014 Korporativ
2012 Krasnaja Šapočka (TV film)
Sněhová královna
2010 Rjabinovyj vals
2009 Ljubov v bolšom gorodě
Pop
2008 Agentstvo "Mečta" (TV film)
2006 Vlkodav z kmene Šedých psů
2005 Pod palbou
2004 Jezdec jménem smrt
Posylka s Marsa
Ragin

TV seriály

2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Osinoje gnězdo (TV seriál)
2014 Běsy (TV seriál)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
2007 Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Epiděmija (S03E01)
2005 Advokat (TV seriál)
Postupok (S02E02)
Dězertir (S02E01)
2004 Advokat (TV seriál)
Dělo prostych ljuděj (S01E06)
Longlajf (S01E05)
Priznanije (S01E04)
další epizody (6)
Tolko ty... (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ešalon (TV seriál)

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace